l-carnitine

l-carnitine
Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка л-карнитин, L-carnitine за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

петък, 30 октомври 2015 г.

Widgets

Л-карнитин странични ефекти

Възможни странични ефекти от прием на L-carnitine

 

  Л-карнитин се понося сравнително добре от тялото, но е възможно при по-продължителна и неправилна употреба, да се появят странични ефекти от прием на л-карнитин. В какво се изразяват ел карнитин странични ефекти:
  • гадене, повръщане, болки и киселини в стомаха,
  • при по-чувствителни стомаси може да се появи Л-карнитин страничен ефект диария
  • Някои хора споделят,че при по-продължителната употреба на л-карнитин, се появява ел карнитин странични ефекти, като неприятна миризма на урината и потта. Миризмата е специфична и наподобява тази на риба .


С какво не трябва да се приема л-карнитин!

 

  • Аценокумарол (Sintrom) се използва за забавяне на съсирването на кръвта.Л карнитин може да увеличи ефективността му!Което може да забави образуването на кръвни съсиреци твърде много.Може да се наложи дозата на прием на Sintrom,да бъде редуцирана.
  • Хормони,които се отделят от щитовидната жлеза взаимодействат с L-карнитин- Прием на л-карнитин с хормони на щитовидната жлеза, може да намали ефективността им.
  • Варфарин (Coumadin),който се използва за забавяне на съсирването на кръвта,взаимодейства с L-карнитин и може да засили ефекта му!Уверете се, че кръвното се проверява редовно. Дозата на варфарин (Coumadin) може да се наложи да се промени.
 
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар